A balatonibulik.hu a Balaton legszéleskörűbb keresője, amelyen egyszerű és gyors lépésekkel választhatod ki a számodra legszimpatikusabb szórakozóhelyek eseményeit vagy a Balaton körüli rendezvényeket.

Egyedi szolgáltatásunkkal segítünk abban, hogy minél rövidebb időn belül megtaláld a legoptimálisabb helyet, ahol kellemes pillanatokat tölthetsz el családoddal, barátaiddal!

A részletes keresés alapján egy pillanat alatt megtalálod az igényeidnek legmegfelelőbb programot!

Fordulj hozzánk bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésedre amennyiben kérdésed, javaslatod támad!


MŰKÖDÉS

Egyedi keresőnkkel könnyedén és a lehető leggyorsabban megtalálod kérdéseidre a választ. Számtalan hely közül választhatsz a Balaton eddigi legnagyobb adatbázisából. A részletes leírások alapján bő információk (képek, térkép, napi ajánlatok, különlegességek, egyéb szolgáltatások) állnak rendelkezésedre, hogy megkönnyítsük a döntésed. Szerezz maradandó élményeket családoddal, barátaiddal a legkülönfélébb helyszíneken.

Amennyire egyedi a keresőnk, olyan egyszerű a kezelése. Tiszta, átlátható és könnyen értelmezhető. Keresőnket a Főoldalon találod. Választhatsz létesítményeket település illetve név szerint. Eseményeket pedig település, név illetve időpont szerint. Amennyiben tovább szeretnéd szűrni a találati eredményeket, használhatod a keresés kibővítésére szolgáló tulajdonságok és zenei stílus részeket.

A kereső részei:

Fülek:
Első lépésként válasszuk ki, hogy mit szeretnénk keresni. Bulit? Rendezvényt? A kereső felett elhelyezett fülek segítségével nagyon egyszerűen kiválaszthatod a keresésnek megfelelő kategóriát!Legördülő kiválasztó:
Ennél a résznél szűkíthetjük az eredményt település és a létesítmény neve szerint. Ha kiválasztjuk a települést, akkor csak az adott településen belül választhatunk létesítményeket. A mindegy szó az összes települést illetve létesítményt jelenti. Akkor is kereshetünk ha nem választjuk ki egyiket sem vagy csak az egyiket választjuk a kettő közül.Keresés gomb:
A keresés gomb megnyomásával a keresés eredménye egy találati listán jelenik meg, amely bővebb keresési találatnál oldalakra tagoltan jelenik meg.

Ha bármilyen kérdés merülne fel az oldal használatával kapcsolatban, kérjük keresd ügyfélszolgálatunkat a kapcsolat menüpont alatt megtalálható elérhetőségeken.

Eredményes keresést kívánunk!
balatonibulik.hu csapata


Kövess minket

Fontos információk

GYIK felhasználók
Működés
Adatvédelmi nyilatkozat
Nekem rendszer

Regisztráció
ÁSZF
Kapcsolatfelvétel, impresszum
Copyright © 2012 - balatonibulik.hu | Minden jog fenntartva!
powered by: